Onze villa's

De prijzen van de villa’s zijn inclusief belastingen en (Indonesische) notariskosten. Indien u het officiële papierwerk gekoppeld aan een Nederlandse notaris wilt hebben, dan zijn de kosten voor de koper. Umadhatu Resorts kan het volledige interieur voor u verzorgen, verhuur klaar maken en de kosten hiervoor zijn in overleg, afhankelijk van uw budget. De genoemde interieur kosten zijn indicatie prijzen.

Alles dicht in de buurt!

Er is heel veel te doen en zien in Bali. Vele van deze plekken liggen nog geen uur van het Umadhatu Resort af. Zo heeft u de prachtige Sing Sing waterval op 15 min afstand en het Klecung strand met een mooie blauwe zee op 11 min afstand. En dat zijn niet de dichtsbijzijnde plekken, dat is namelijk de Kashin Ibu Clinic. Mocht u dus ooit spoedeisende hulp nodig hebben zijn zij 5 min van u verwijderd. Google ‘rijstvelden Bali’ en bijna alle foto’s zullen uit de regio van Jatiluwih komen, die op 56 min afstand ligt. Wilt u de bekendste tempel zien van Bali? Dan moet u 45 min reizen naar Tanahlot. Er werd gezegd dat elke tempel in het zicht van de ander moest staan. Vanaf de Tanahlot kan je, met goed weer, ook daadwerkelijk de rotsen van de Ulu Watu zien. Heeft u echter interesse in grond in Ubud? Dan kunt u deze bezichtigen na 1 uur reizen. Het enige wat meer dan 1 uur reizen is, is het vliegveld. Hier doet u 1 uur en 32 min over.

De villa's

Locaties van de villa's

Op ons Umadhatu-Resort zijn er al vele villa's verkocht! De villa's die nog beschikbaar zijn, vind je in een speciaal overzicht die wij hebben gecreëerd! Daarop is precies te zien, waar de villa's zich bevinden en dus ook welke er nog vrij zijn. Bekijk eerst onze verschillende beschikbare Villa's. Per soort villa's zijn er verschillende locaties vrij. Bekijk hier de Kauh Villa's, Kangin Villa's & Kelod Villa's.

De kaart van Bali

Hier ziet u de kaart van Bali. Door middel van de legenda kunt u zien wat waar ligt.

Kaart van Bali

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Klik dan hier!