Optie van verhuur na koop


The best of both worlds is hier mogelijk: een (veilige) belegging voor uw spaargeld en zelf genieten als u er op vakantie gaat.


U kunt kiezen!

Eigen gebruik

- De villa geheel voor eigen gebruik? Dat kan. - De kosten van elektriciteit, water, schoonmaak en onderhoud, jaarlijkse grondbelastingen (klein bedrag) zijn voor eigen rekening.

Combinatie

- Een combinatie van verhuur en eigen gebruik zorgt ervoor dat u uw villa juist kostendekkend of zelfs rendabel kan maken. Een optie voor slimme levensgenieters.
- Als u besluit om ieder jaar 21 dagen of korter gebruik te maken van uw villa en de rest van het jaar te verhuren dan betaald Umadhatu Resorts bovengenoemde kosten en rekent hiervoor slechts 10% van de verhuuropbrengst.
Uw villa aankoop kan voor een goed rendement zorgen, het toerisme groeit nog steeds gestaag op Bali. Het Umadhatu resort biedt u een Bali Yoga Retreat, Dewi Sri Spa, zwembaden, een restaurant en prachtig uitzicht over de rijstvelden. Er is ook de mogelijkheid om samen met familieleden of vrienden een villa aan te schaffen (fractional ownership*) met als doel een rendement op te bouwen.
*Bij fractional ownership wordt activa (bijv. de villa) verdeeld in delen of aandelen. Als de villa een eigendom (bezit) is, kan de titel of akte juridisch worden onderverdeeld in aandelen. In bepaalde gevallen wordt dit gedaan door een “mezzaninestructuur” te creëren, dat wil zeggen een bedrijf op te richten dat eigenaar is van het onroerend goed en vervolgens meerdere eigenaren of beleggers de mogelijkheid te bieden om aandelen in het bedrijf te bezitten. De populariteit van de term fractional ownership heeft geleid tot uitgebreide rebranding in andere sectoren waar vergelijkbare concepten, zoals timesharing voor onroerend goed, al goed ingeburgerd waren. Het belangrijkste onderscheid tussen timesharing en fractional ownership is dat u met een timeshare het recht op gebruik van een eigendom koopt, maar bij fractioneel eigendom koopt u onroerend goed.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Klik dan hier!